Nieuws

Langere levertijd tijdens de feestdagen

11 November, 2020

In de piekperiode van van 20 november t/m 31 december 2020 wordt een grote drukte verwacht. Ondanks de voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat jouw jouw bestelling toch later geleverd wordt dat je gewend bent. Bestel dus tijdig jouw cadeaus voor de feestdagen.

Sinterklaas

28 October, 2020

Zaterdag 14 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Wil je zeker weten dat jouw pakje dit jaar in de zak van Sinterklaas zit, bestel dan je cadeautjes op tijd. Door de drukte kan de levertijd langer zijn dan je gewend bent. Wij pakken alle cadeautjes gratis in. Geef dit aan bij het uitchecken. 


Vakantie van 21 aug t/m 6 september

18 August, 2020

In verband met vakantie worden vanaf 21 aug t/m 6 sept geen sieraden gemaakt en verstuurd. Vanaf 7 september worden de bestellingen op volgorde van plaatsen in behandeling genomen. Sorry voor het ongemak!

Waarom worden zilveren sieraden zwart?

10 August, 2020

Vooral in de zomermaanden met hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid verkleuren je zilveren sieraden snel dof en zwart. Dit komt voornamelijk door veel transpireren (dan komt ammonia vrij) in combinatie met veel gebruik van zonnebrand crème. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je zilveren sieraden weer schoon te maken. 

 


Zilver & Zoet met een gouden randje

01 August, 2020

Naast zilveren sieraden kunnen wij ook sieraden in 14K goud maken. Dus heb je iets leuks gezien in de webshop, maar draag je altijd het liefst gouden sieraden in plaats van zilveren, dan is dat dus ook mogelijk. Bekijk hier de producten die al beschikbaar zijn in 14k goud.

Marije op Radio West

12 November, 2019

Of je nu op je werk ‘aan de bak’ gaat of thuis achter een bak koffie zit: Patrick zorgt voor een gezellige en vrolijke ochtend. Luister a.s. maandag 18 november tussen 9 en 12 uur naar Radio West op 89.3 FM, via www.omroepwest.nl of via de app van Omroep West. Ik (Marije) wordt dan (rond 9.15 uur) geïnterviewd over Zilver & Zoet. Dus zet je radio alvast aan! 

Cadeauverpakking

20 November, 2018

In de maand december worden alle sieraden gratis feestelijk verpakt in kerst thema.

HAPPY HALLOWEEN

31 October, 2018

Heel eng zijn deze halloween cupcakes niet, maar wel griezelig lekker. Trick or Treat!

Salon Stijl

05 July, 2018

Salon Stijl in Uitgeest is een hair & concept store en verkoopt sinds maart 2018 een groot deel van de oorbellen collectie van Zilver & Zoet. Stap eens binnen in de winkel en laat je verassen door het aanbod van Jenny en Milou.

Trouwringen

28 February, 2018

De ringen van Zilver & Zoet worden steeds vaker gekozen als een verlovingsring en/ of trouwringen. Met een gravure aan de binnenkant van de ring, worden de ringen extra bijzonder en persoonlijk.

Nieuwe sieraden online

22 February, 2018

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten en weer veel nieuwe sieraden gemaakt. Onder het menu "zilver" is een collectie "nieuw" te vinden met een overzicht van de laast toegevoegde producten.

Valentijnscadeau tips

22 January, 2018

Wil jij je Valentijn verrassen met een origineel valentijnscadeau? Bij Zilver & Zoet kun je een uniek en op maat gemaakt cadeau shoppen voor jouw allerleukste Valentijn. Hierbij een aantal cadeau tips...

1 2 3 5 Suivant