Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ATELIER

VOORBURG

Over Zilver & Zoet

Ik ben Marije, geboren en getogen in Den Haag en inmiddels verhuist naar Voorbrug. In 2010 ben ik gestart met een cursus goudsmeden. Hier heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Sinds 2014 maak ik alle sieraden, onder de naam Zilver & Zoet. Hierbij streef ik naar het maken van duurzame en tijdloze sieraden, die voor iedereen toegankelijk zijn om elke dag te dragen.
Alle sieraden worden handgemaakt van hoogwaardige en zoveel mogelijk gerecyclede edelmetalen als 925 sterling zilver, 14-karaats goud. Ook verwerk ik graag edelstenen in mijn ontwerpen. Ik kies de edelstenen met zorg uit voor een mooi eindresultaat. Daarnaast maak ik gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om ervoor te zorgen dat elk sieraad van de allerhoogste kwaliteit is. 

Vanuit mijn eigen atelier aan huis in Voorburg ben ik dagelijks aan het werk, waar ik alle bestellingen en nieuwe ontwerpen met de hand en op maat maak. Mijn collectie bestaat uit een breed scala aan sieraden, van stoere ringen en oorbellen tot statement kettingen en armbanden. Elk stuk wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt, waardoor elk sieraad uniek is. In het menu sieraden vind je de collectie sieraden zoals kettingenringen, oorbellen, enkelbandjesarmbanden & heren armbanden.
Naast deze collectie is het ook mogelijk om sieraden op maat te maken. Hierdoor ontstaat altijd een uniek en persoonlijk sieraad. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden: marije@zilverenzoet.nl.

♡ Marije 

MARIJE SCHMITZ - BUREN

MISSIE

Ik streef naar het maken van duurzame en tijdloze sieraden, van hoge kwaliteit, die voor iedereen toegankelijk zijn om elke dag te dragen.

MIJN FAVORIET

Deze ring met aquamarijn edelsteen was mijn eerste ontwerp en eigen gemaakte ring. Ik draag hem nog elke dag met veel plezier en inmiddels vele andere blij gemaakt met dit ontwerp.

Marije

HET GEHEIM VAN DE SMID?

WORKSHOP ZILVEREN BASIS RING

Goudsmid voor één dag? Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het goudsmeden en maak je zelf een zilveren basis ring, waarbij je kan kiezen uit verschillende ontwerpen. Onder begeleiding maak je in een ochtend of middag een prachtige zilveren ring.

HANDGEMAAKT IN VOORBURG

met behulp van milieuvriendelijke methoden en zoveel mogelijk gerecycled metaal.

RECYCLE

Duurzaamheid en eco-vriendelijk

Alle sieraden van Zilver & Zoet zijn handgemaakt in Voorburg met behulp van milieuvriendelijke methoden, zoveel mogelijk gerecycled metaal en plasticvrije verpakkingen.

We werken uitsluitend met hoogwaardige, en zoveel mogelijk gerecyclede en duurzame materialen, zodat je je favoriete sieraden elke dag en voor altijd kunt dragen. Daarnaast recyclen we ook altijd ons eigen gebruikte en rest metaal, dus er gaat nooit iets verloren en hierdoor kunnen we de verspilling minimaliseren.

Alle sieraden worden gemaakt met behulp van traditionele goudsmid technieken (in tegenstelling tot grote machines en fabrieken). Deze methode veroorzaakt geen schade aan mens en omgeving en is hierdoor milieuvriendelijk en dus een lagere impact op de planeet.

Alle verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en plasticvrij. Al het promotiemateriaal is gemaakt van gerecycled karton. 

Met dit uitgangspunt sluiten wij perfect een bij degenen die een voorkeur geven aan een duurzame en milieubewuste levensstijl.