Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Graveren sieraden

Bij Zilver & Zoet worden alle sieraden met de hand gemaakt, waardoor altijd een uniek eindresultaat ontstaat. Om het nog persoonlijker te maken, bieden we de mogelijkheid om je sieraad te laten graveren. Hiervoor werken we samen met Jewel Laser Solution in Den Haag, die met behulp van geavanceerde lasertechniek de kleinste details kunnen graveren. Het lasergraveersysteem is verbonden met een computer en een digitale scanner, waardoor we uiterst nauwkeurig en haarscherp kunnen graveren. Hierbij zijn alle lettertypes mogelijk, maar je kunt ook kiezen voor een eigen ontwerp, een vingerafdruk of een handgeschreven tekst.

De kosten voor het graveren bedragen €30,- voor de eerste 15 tekens, daarna €1,- per extra teken. Leestekens en spaties worden ook als tekens gerekend. Als je een sieraad wilt bestellen en laten graveren, geef dan de gewenste tekst en het lettertype aan in het opmerkingsveld bij het afrekenen. Voor een vingerafdruk of logo worden extra kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie kun je vrijblijvend een e-mail sturen naar marije@zilverenzoet.nl