Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Graveren sieraden

Alle sieraden van Zilver & Zoet worden met de hand gemaakt, waardoor altijd een uniek sieraad ontstaat. Om het nog persoonlijker te maken is het mogelijk om je sieraad te laten graveren. Voor het lasergraveren werken wij samen met het bedrijf Jewel Laser Solution in Den Haag, die de kleinste details kunnen graveren doormiddel van de nieuwste lasertechniek. Het lasergraveersysteem is gekoppeld aan een computer met digitale scanner, waardoor het mogelijk is om heel nauwkeurig en haarscherp te graveren. Hierbij zijn alle lettertypes mogelijk, maar ook een eigen ontwerp, een vingerafdruk of een handgeschreven tekst is een optie. 

De kosten voor het graveren zijn €30,- voor de eerste 15 tekens, daarna €1,- extra per teken. Alle leestekens en spaties gelden ook als een teken. Wil je een sieraad bestellen en laten graveren, geef dan in het opmerkingsveld bij het uitchecken de gewenste tekst en lettertype aan. Voor een vingerafdruk of een logo worden meer kosten in berekening gebracht. Voor meer informatie kun je vrijblijvend een mail sturen naar marije@zilverenzoet.nl.