Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

MOEDERDAG; ZONDAG 12 MEI 2024

MOEDERDAG; ZONDAG 12 MEI 2024

Zondag 12 mei is het Moederdag; tijd om alle moeders te verwennen met extra liefde, ontbijt op bed en cadeautjes.

Hierbij een aantal tips om jouw moeder te verassen met een uniek en persoonlijk moederdagcadeau.

1. Armband letter rondje

Kies je eigen letter, horoscoop symbool of korte naam (maximaal vier letters). Om het armbandje nog persoonlijker te maken kun je ook nog een extra bedel toevoegen. De geboorte edelsteen bedeltjes staan allemaal symbool voor een eigen geboorte maand. Voeg deze toe aan je bestelling en wij bevestigen deze aan de armband. 

2. Ketting letter bedel X 4 letters

Kies je eigen letters in de volgorde met de klok mee. De (geboorte) edelsteen bedel kun je los toevoegen aan je bestelling. 

Ketting letter bedel X 4

3. Ring trinity

Ook wel bekend als een Russische trouwring. De drie cirkels in elkaar kunnen in verschillende kleuren 14K goud of 925 zilver gemaakt worden. 

4. Armband edelsteen zilver

Bij de armband met edelsteen wordt een kaartje met beschrijving toegevoegd waarmee je een persoonlijke boodschap kan overbrengen. Elke edelsteen is uniek, dus kies de edelsteen die het beste de boodschap overbrengt. 

5. Ketting vier cirkels

Deze ketting staat symbool voor een vier eenheid. 

6. Armband tekst plaatje

Dit armbandje is leuk met de naam of geboorte datum van de kinderen. Ook mogelijk om de initialen van de kinderen achter elkaar te plaatsen. Combineer de armband met een geboorte edelsteen om het nog persoonlijker te maken. Het is ook mogelijk om deze armband in een baby of kindermaat te maken zodat je een moeder / dochter armband kan geven. 

7. Armband drie cirkels

De cirkels van deze armband zijn qua grootte naar wens te maken. Allemaal gelijke grootte of bijvoorbeeld de middelste een slag groter, of alledrie een ander formaat. Geef je voorkeur aan bij het opmerkingenveld bij het uitchecken. 

7. Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd een goede keuze. Hier maak je elke moeder blij mee. Zo kan ze zelf haar favoriete nieuwe sieraad uitzoeken. Voor de last minute beslissers hebben we ook nog een digitale cadeaubon die je direct in je mailbox ontvangt.

  

Direct naar jouw moeder versturen?

Mocht je dit jaar niet in de gelegenheid zijn om het cadeau bij je moeder langs te brengen kunnen wij het pakketje ook direct naar de ontvanger toe sturen. Kies dan voor de optie "moederdag cadeau" en voeg een persoonlijk tekst toe in het opmerkingenveld bij het afrekenen. Wij schrijven dit persoonlijke bericht op een kaartje en zullen dit toevoegen aan het pakketje en direct bij jouw moeder afleveren. 

 

Laissez un commentaire