Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

STIJGENDE GOUDPRIJS

STIJGENDE GOUDPRIJS

De goudprijs is afgelopen weekend tot een recordhoogte van €60.050 gestegen. Nooit eerder werd zoveel geld geboden voor 1 kilo goud. De goudprijs zit al langer in de lift en is de afgelopen tien jaar hard gestegen door het beleid van de centrale banken.

De nieuwe piek in de goudprijs is het gevolg van verschillende factoren, waaronder economische onzekerheid, inflatie en het Israëlisch-Palestijns conflict. Dit heeft geleid tot groeiende interesse in goud als een veilige haven voor beleggers en consumenten.*

Als gevolg van deze prijsstijging moeten we onze prijzen in de webshop onder voorbehoud aanbieden. Dit betekent dat de prijzen kunnen fluctueren op basis van de actuele goudprijs. We begrijpen dat dit enige onzekerheid met zich meebrengt, maar we willen eerlijk en transparant zijn over deze situatie.

  • Houd er rekening mee dat de prijzen van onze gouden sieraden en producten kunnen veranderen naargelang de goudprijs schommelt.
  • We zullen er alles aan doen om je op de hoogte te houden van de actuele prijzen in onze webshop. 

We waarderen je begrip terwijl we deze ontwikkelingen in de goudmarkt nauwlettend volgen. Bedankt voor het vertrouwen. 

* BRON: Nu.nl

 

Laissez un commentaire