Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Gedenksieraden

ASSIERADEN

Ben jij onlangs een dierbare verloren en wil je hem of haar voor altijd dichtbij je dragen? Dan is het wellicht een fijn idee om een assieraad te laten maken. Met een ring als deze, waarbij de as tot een "steentje" is verwerkt, heb je elke dag een tastbare herinnering bij je.

Loop je al een lange tijd met het idee om iets met het as te laten maken? Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar marije@zilverenzoet.nl voor meer informatie of een afspraak te maken.

As steentje maken

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

De as wordt verwerkt met UV hars naar een cabochon steentje. Door de structuur van de as wordt elk steentje anders en dus uniek. Ik zal verschillende opties voor je maken zodat je zelf een passend “steentje” kan uitzoeken. Het is ook mogelijk om een kleurstof toe te voegen mocht je het bijvoorbeeld iets donkerder willen. Je zal de structuur van de as dan nog steeds blijven zien.

Het sierraad wordt gemaakt in 14k goud of 925 zilver. Elk ontwerp is om dagelijks te dragen.

ONDERHOUD

Het as steentje is gemaakt met UV-stralingen. Het is daarom niet aan te raden om het sieraad te dragen tijden het douchen of zwemmen. Met handen wassen (met afwasmiddel) maakt je sieraad weer mooi schoon, dus het is goed om af en toe even mee af te wassen.

Als je de sieraden niet draagt, bewaar ze dan altijd in een afgesloten zakje of sieraden doosje. Zo komt het sieraad niet in aanraking met lucht en zonlicht. Lees hier meer over het onderhouden van je sieraden.

ASSIERADEN

Kies voor een een subtiele ashanger, een minimalistische asring of mooie as oorbellen. Bekijk hier de collectie assieraden. Een ander ontwerp is ook altijd mogelijk op aanvraag.

 
 
 
 
 
 
 
 

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Heb je een vraag over de assieraden? Of een eigen idee/ ontwerp? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.