Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.
Trouwringen

Trouwringen

Zilver & Zoet is een combinatie van zilveren sieraden en zoete gerechten. Voor bruiloften is dit natuurlijk de ultieme combinatie. Afgelopen jaren hebben we al veel bruidsparen mogen voorzien van onze producten tijdens de mooiste dag van hun leven, het huwelijk. Wij bieden niet alleen de heerlijke bruidscupcakes aan, maar ook steeds vaker worden de ringen van Zilver & Zoet gekozen als een verlovingsring en/ of trouwringen.

TROUWRINGEN

We merken dat de ouderwetse trouw tradities steeds meer vervagen in deze tijd. Het mag allemaal wat simpeler en moderner. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een zilveren trouwring in plaats van geel of wit goud. De edelsteen ringen die in de webshop worden aangeboden worden de laatste tijd heel veel ingezet als verlovingsring en trouwring. De gehamerde ringen worden weer veel gebruikt als trouwringen of als een symbolische ring van een relatie. Mannen komen over het algemeen uit op een simpele zilveren basis ring waarvan de opties oneindig zijn. Een matte afwerking maakt de ring wat grover en stoerder. Uiteraard zijn alle ringen ook in het goud mogelijk, maar dan ligt de prijs ook aanzienlijk hoger.

GRAVEREN

Met een gravure aan de binnenkant van de ring, worden de ringen extra bijzonder en persoonlijk. Voor het graveren werken we samen met het bedrijf Jewel Laser Solution in Den Haag, die de kleinste details kunnen graveren doormiddel van de nieuwste lasertechniek. Het lasergraveersysteem is gekoppeld aan een computer met digitale scanner waardoor het mogelijk is om heel nauwkeurig en haarscherp te graveren. Hierbij zijn alle lettertypes mogelijk, maar ook een eigen ontwerp of een handgeschreven tekst is een optie. Op deze manier wordt het sieraad nog persoonlijker. De kosten voor het graveren zijn €30,- voor de eerste 15 tekens, daarna €1,- extra per teken. Alle leestekens en spaties gelden ook als een teken. 

Voor vragen en de mogelijkheden wat betreft verlovingsringen en trouwringen is het altijd mogelijk om even te mailen naar marije@zilverenzoet.nl.

Voor een offerte of vragen over de bruiloft cupcakes (eventueel in combinatie met een aansnijd taartje) kun je een mail sturen naar sanne@zilverenzoet.nl.

shoot trouwringen zilver & zoet Zilver & Zoet trouwringen set opaal

Zilver & Zoet trouwring opaalZilver & Zoet Trouwringen gehamerd mat

2 commentaires

Ruben Bakx

Hallo Smeedster,

Wij gaan trouwen 31 mei aanstaande.
We worden enthousiast van jullie website.
Maar maken jullie ook witgouden ringen?!

Wij vernemen graag.

Groet,

Ruben Bakx

Margot

Hoi,
Ik zou heel graag onze trouwingen bij jou willen bestellen. Maar moet eerst weten welke maat we hebben.
Ik wil namelijk zeker weten dat het goed gaat.
Kan ik ook via email een bestselling doen of even offerte aanvragen? Met maten van ring en wat er in gegraveerd moet worden?
Gr Margot

Laissez un commentaire