Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

OPMETEN VAN JE

RINGMAAT

Een aantal zaken om rekening mee te houden bij het bepalen van je ringmaat:

  1. Weersomstandigheden – Wanneer het koud is, worden je vingers dunner en zal de ring losser aanvoelen. Wanneer het warm is zetten ze vaak uit. Ben je in een vochtige omgeving, of wil je je ringen altijd dragen zonder ze af te doen, moet je hier zeker ook rekening mee houden.
  2. Verandering in de dikte van je vingers – Een vinger kan op verschillende momenten van de dag behoorlijk in dikte verschillen. Vingers zijn ‘s ochtends dikker dan ‘s avonds. Ook wisselingen in omgeving, eetgewoontes, ziekte, zout opname, medicijnen en niet te vergeten zwangerschap kan je vingerdikte beïnvloeden.
  3. Standaard ringmaten – Verschillende landen en merken werken vaak met verschillende ringmaten, een echte standaard is er dus niet. Wij houden de Nederlandse maten aan door middel van de diameter in millimeters.

VERSTELBARE RINGMETER

Twijfel je over de juiste ringmaat? Nooit meer de verkeerde ringmaat met de verstelbare ringmeter. Hiermee kun je eenvoudig zelf jouw ringmaat opmeten van ringmaat 12,5 tot 24 (omtrek 40-76).

Deze is te bestellen voor €2,15 (€3,29 incl verzenden).

ZELF METEN

DIAMETER RING

  1. Plaats een ring die je goed past op een liniaal.
  2. Bekijk hoeveel mm de liniaal aan de binnenkant van je ring aangeeft. (Dus de dikte van ring niet meetellen).
  3. Als je niet op een exacte maat uitkomt, rond het getal dan altijd naar boven af.
  4. Is de binnendiameter van de ring 17.5 mm, dan is jouw ringmaat 17.5.

RINGSIZER APP

Handige App die is gemaakt om eenvoudig je ringmaat te bepalen. Leg een goed passende ring op de de cirkel en schuif de balk heen en weer tot je op het juiste punt bent.

LATEN OPMETEN

JUWELIER

Om zeker te zijn van de juiste ringmaat kun je altijd even je ringmaat laten opmeten bij de plaatselijke juwelier. Dit doen ze gewoon gratis voor je en hier kunnen ze op de millimeter nauwkeurig je ringmaat opmeten.