Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ATELIER

VOORBURG

Over Zilver & Zoet

Mijn naam is Marije, en ik ben opgegroeid in Den Haag voordat ik naar Voorburg verhuisde. In 2010 begon ik met een cursus goudsmeden, waar ik alle fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Sinds 2014 creëer ik al mijn sieraden onder de naam Zilver & Zoet. Mijn streven is om duurzame en tijdloze sieraden te maken die voor iedereen toegankelijk zijn om dagelijks te dragen.

Alle sieraden worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van gerecyclede edelmetalen zoals 925 sterling zilver en 14-karaats goud. Daarnaast verwerk ik graag edelstenen in mijn ontwerpen. Ik selecteer deze edelstenen zorgvuldig om een prachtig eindresultaat te garanderen. Bovendien maak ik gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om ervoor te zorgen dat elk sieraad van de allerhoogste kwaliteit is.
Vanuit mijn eigen atelier aan huis in Voorburg ben ik dagelijks bezig met het maken van alle bestellingen en het creëren van nieuwe ontwerpen, allemaal met de hand en op maat gemaakt. Mijn collectie omvat een uitgebreid assortiment sieraden, variërend van stoere ringen en oorbellen tot opvallende statement kettingen en armbanden.

Elk stuk wordt met uiterste zorg en aandacht voor detail gemaakt, waardoor altijd een uniek en kwalitatief eindresultaat ontstaat. In het menu sieraden vindt je een diversiteit aan sieraden, waaronder kettingenringen, oorbellen, enkelbandjesarmbanden & heren armbanden.
Naast de bestaande collectie bied ik ook de mogelijkheid om sieraden op maat te maken. Hierdoor ontstaat altijd een uniek en persoonlijk sieraad. Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je contact opnemen via marije@zilverenzoet.nl.

♡ Marije 

MARIJE SCHMITZ - BUREN

MISSIE

Ik streef naar het maken van duurzame en tijdloze sieraden, van hoge kwaliteit, die voor iedereen toegankelijk zijn om elke dag te dragen.

MIJN FAVORIET

Deze ring met aquamarijn edelsteen was mijn eerste ontwerp en eigen gemaakte ring. Ik draag hem nog elke dag met veel plezier en inmiddels vele andere blij gemaakt met dit ontwerp.

Marije

HET GEHEIM VAN DE SMID?

WORKSHOP ZILVEREN BASIS RING

Goudsmid voor één dag? Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het goudsmeden en maak je zelf een zilveren basis ring, waarbij je kan kiezen uit verschillende ontwerpen. Onder begeleiding maak je in een ochtend of middag een prachtige zilveren ring.

HANDGEMAAKT IN VOORBURG

met behulp van milieuvriendelijke methoden en zoveel mogelijk gerecycled metaal.

RECYCLE

Duurzaamheid en eco-vriendelijk

Alle sieraden van Zilver & Zoet zijn handgemaakt in Voorburg met behulp van milieuvriendelijke methoden, zoveel mogelijk gerecycled metaal en plasticvrije verpakkingen.

We werken uitsluitend met hoogwaardige, en zoveel mogelijk gerecyclede en duurzame materialen, zodat je je favoriete sieraden elke dag en voor altijd kunt dragen. Daarnaast recyclen we ook altijd ons eigen gebruikte en rest metaal, dus er gaat nooit iets verloren en hierdoor kunnen we de verspilling minimaliseren.

Alle sieraden worden gemaakt met behulp van traditionele goudsmid technieken (in tegenstelling tot grote machines en fabrieken). Deze methode veroorzaakt geen schade aan mens en omgeving en is hierdoor milieuvriendelijk en dus een lagere impact op de planeet.

Alle verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en plasticvrij. Al het promotiemateriaal is gemaakt van gerecycled karton. 

Met dit uitgangspunt sluiten wij perfect een bij degenen die een voorkeur geven aan een duurzame en milieubewuste levensstijl.