HANDGEMAAKT MET SMAAK

Zilver & Zoet is een concept van twee zussen met een passie voor het creëren van zilveren sieraden en zoete gerechten! Alle producten worden met de hand en op maat gemaakt. Dus kijk snel in onze collecties voor de mogelijkheden. 

♡ Sanne & Marije

OVER ONS

Wij, Sanne en Marije Buren, zijn twee zussen die geboren en getogen zijn in Den Haag en zijn sinds 2014 ook zakenpartners. Het concept van Zilver & Zoet is ontstaan uit een passie van beide. Met het idee om de krachten te bundelen en de combinatie van zilveren sieraden en zoete gerechten in elkaar te verweven is de naam Zilver & Zoet ontstaan. 

Lees meer...


KLANTERVARINGEN

Atelier verbouwing

14 February, 2021

Vanaf zaterdag 13 feb zijn we gestart met de verbouwing van het atelier. Uiteraard zullen de bestellingen via de webshop gewoon in behandeling worden genomen, en worden alle sieraden gemaakt vanuit een tijdelijke werk ruimte. 

Zilver & Zoet met een gouden randje

25 January, 2021

Alle zilveren sieraden in de webshop zijn ook mogelijk in 14k geel goud. De prijs van goud ligt een stuk hoger dan zilver, daarom is dit alleen mogelijk op aanvraag. Zie hier de eerder gemaakte sieraden in 14k geelgoud (beschikbaar in de webshop).

Langere levertijd tijdens de feestdagen

11 November, 2020

In de piekperiode van van 20 november t/m 31 december 2020 wordt een grote drukte verwacht. Ondanks de voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat jouw jouw bestelling toch later geleverd wordt dat je gewend bent. Bestel dus tijdig jouw cadeaus voor de feestdagen.