Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Graveren sieraden

Bij Zilver & Zoet worden alle sieraden met de hand gemaakt, waardoor altijd een uniek eindresultaat ontstaat. Om het nog persoonlijker te maken, bieden we de mogelijkheid om je sieraad te laten graveren. Hiervoor werken we samen met Jewel Laser Solution in Den Haag, die met behulp van geavanceerde lasertechniek de kleinste details kunnen graveren. Het lasergraveersysteem is verbonden met een computer en een digitale scanner, waardoor we uiterst nauwkeurig en haarscherp kunnen graveren. Hierbij zijn alle lettertypes mogelijk, maar je kunt ook kiezen voor een eigen ontwerp, een vingerafdruk of een handgeschreven tekst.

De kosten voor het graveren bedragen €30,- voor de eerste 15 tekens, daarna €1,- per extra teken. Leestekens en spaties worden ook als tekens gerekend. Als je een sieraad wilt bestellen en laten graveren, geef dan de gewenste tekst en het lettertype aan in het opmerkingsveld bij het afrekenen. Voor een vingerafdruk of logo worden extra kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie kun je vrijblijvend een e-mail sturen naar marije@zilverenzoet.nl