Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Bruiloft

bruiloft cupcakes aansnijtaart papa's beach house

Cupcakes voor je bruiloft

Ga je binnenkort trouwen en wil je iets anders dan een traditionele bruidstaart? Dan kan Zilver & Zoet mooie en lekkere bruiloft cupcakes of een geheel aangeklede sweet table voor jullie verzorgen. Of het nu gaat om 12 of 500 cupcakes, wij maken ze allemaal even lekker en perfect! De cupcakes worden geheel op maat gemaakt in de gewenste kleur, smaak en thema. Zoals de foto's hierboven is het ook mogelijk om een klein aansnijd taartje erbij te bestellen. Dus neem contact op en we kunnen een vrijblijvende en passende offerte opmaken.

Bruiloft etagere cupcakesbruiloft aansnijtaartje en cupcakesbruiloft cupcake

Sweet table voor je bruiloft

Sweet tables zijn de ultieme eye-catchers voor bruiloften. Omdat alles handgemaakt is, kan een sweet table geheel naar wens samengesteld worden. Wij zorgen er ook voor dat alles qua stijl, kleur en gebakdecoratie op elkaar wordt afgestemd, zodat het bijvoorbeeld past bij het thema of de (huwelijks)uitnodigingen. Het sluit dan perfect aan op elkaar aan en met voor ieder wat wils!

Voorbeelden van cupcakes

Cupcakes in de kleur van je bruiloft en gepersonaliseerde tekst.

bruiloft cupcake in thema

Deze 'beach' cupcakes zijn perfect voor een bruiloft op het strand!

beach cupcakes bruiloft

Vintage bruiloft thema met eigen logo sheet voor Sanne & Guus. 

vintage bruiloft cupcakevintage bruiloft cupcakes

Tuin bruiloft van Chantal & Jip in pastel kleuren.

Tuin bruiloft cupcakes aansnijtaartje