Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Zilver & Zoet met een gouden randje

Zilver & Zoet met een gouden randje

Bij de naam Zilver & Zoet verwacht je niet dat we ook sieraden met 14K goud maken. In principe zijn alle sieraden ook mogelijk in het goud. De goudprijs ligt alleen een stuk hoger dan zilver. Hier vindt je een overzicht van de sieraden in 14k geel goud in de webshop. 

Tegenwoordig zie je ook steeds vaker van de combinatie van zilver met goud. Het voordeel van de mix van gouden en zilveren sieraden is dat het gemakkelijk te combineren is met alle outfits en past hierdoor bij iedere look. Of je nu gaat voor een stoere outfit of juist voor zachte tinten, het koele van zilver en het warme van goud maakt het combineren oneindig mogelijk. 

Wil je een sieraad laten maken in 14k goud, mail dan even naar marije@zilverenzoet.nl voor een vrijblijvende prijs opgave. 

 stapel ringenring 5 in elkaar ketting letter bedelarmband cirkeltrinity ringarmband kruis

Kommentar hinterlassen