Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Update Atelier verbouwing

Update Atelier verbouwing

Half februari 2021 zijn we begonnen met de verbouwing van mijn atelier in Voorburg. Na maanden lang keihard te hebben gewerkt aan deze ruimte is het nu eindelijk zover.

De ruimte is volledig opnieuw opgebouwd en ingedeeld. Doormiddel van een dakraam en een nieuwe pui met openslaande deuren, is het een heerlijk lichte werkruimte geworden. Met een grote werkbank, in het midden van de ruimte, hebben we 6 werkplekken gecreëerd waardoor het nu ook mogelijk is om workshops aan te bieden.

Wil je een keer langs komen in mijn nieuwe atelier in Voorburg? Maak dan even een afspraak per mail marije@zilverenzoet.nl.

 VOOR:

NA:

 

Kommentar hinterlassen