Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

SAMEN IN ACTIE VOOR OEKRAINE

MAKE LOVE. NOT WAR!

Angst en onzekerheid. De situatie in Oekraïne is voor ons niet voor te stellen. Machteloos zien we dagelijks de beelden hoe Oekraïne wordt verwoest, waar families uit elkaar worden gerukt en waar mensen van de een op de andere dag dakloos zijn.

Om een kleine bijdrage te kunnen bieden hebben we dit armbandje met zilveren hartje ontwikkelt met een nylon bandje in de kleuren van de vlag van Oekraïne.

Bestel dit armbandje voor €7,95 (inclusief verzending) en draag je steentje bij. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan Giro555 om plaatselijke hulp te bieden waar de nood het hoogste is.

UPDATE

Inmiddels zijn er 146 armbandjes verkocht waarmee we meer dan €1160,- hebben opgehaald voor Giro555 ter ondersteuning van samenwerkende hulporganisaties in Oekraïne. Volg deze actie verder via de pagina op Giro555.