Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

LEVEN! magazine

LEVEN! magazine

 

De nieuwe editie van het LEVEN! magazine is gelanceerd. Deze mooie uitgave is geheel opgebouwd rondom het thema trouwen. Van trouwlocaties en make-up specialist, tot unieke sieraden en bruidstaarten. Dit konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan, dus Zilver & Zoet heeft weer een mooi plekje in het magazine mogen veroveren. 

LEVEN! magazine is bij alle hotspots in en rondom Den Haag te verkrijgen. Een heerlijke glossy met de leukste ontdekkingen op gebied van (web)winkels, horeca en events. Met heel veel leuke en inspirerende interviews is dit een heerlijk magazine om even rustig voor te gaan zitten.

 

Zilver & Zoet item in LEVEN! nr. 33

"Zilver & Zoet is de passie van twee Haagse zussen die de mooiste sieraden en de heerlijkste lekkernijen maken. De handgemaakte ringen kunnen naar eigen wens gemaakt worden, zodat een uniek en persoonlijk sieraad voor jullie verloving of bruiloft ontstaat. Alles is mogelijk! Tip: de persoonlijk gemaakte kettingen, armbanden en/of oorbellen zijn een mooi aandenken voor de getuigen, bruidsmeisjes of jullie gasten. De zoete bruidstrend is één taart om aan te snijden voor het fotomoment en (mini) cupcakes voor de gasten. Natuurlijk kan het zoet geheel op maat gemaakt worden qua kleur, smaak, thema of met jullie trouwlogo. Je bestelt heel makkelijk via de webshop. Zilver & Zoet heeft dus alles in huis voor een onvergetelijke dag."

Klik hier voor de digitale versie van het LEVEN! magazine nummer 33. 

Kommentar hinterlassen