Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Langere levertijd tijdens de feestdagen

Langere levertijd tijdens de feestdagen

In de piekperiode van van 20 november t/m 31 december 2020 worden bijna twee keer zo veel pakketten verstuurd als normaal. Om deze allemaal op tijd te kunnen bezorgen, zet PostNL extra medewerkers en middelen in. Ondanks deze voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat jouw jouw bestelling toch later geleverd wordt dat je gewend bent. 

Naast de drukte bij PostNL, komt ook de levertijd van de producten erbij. Omdat wij alle sieraden met de hand en op bestelling maken, hanteren we een standaard levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Het is mogelijk dat tijdens de eindejaarsdrukte de levertijd niet gerangeerd kan worden. Uiteraard doen we onze uiterste best om alle bestelling op tijd te maken en te versturen.

Wil je zeker weten dat jouw bestelling op tijd in huis is voor de feestdagen, bestel dan tijdig jouw cadeaus voor de feestdagen en vermeld bij je bestelling dat het om een Sint of kerst cadeau gaat. Wij pakken dan alle cadeautjes gratis en feestelijk voor je in. 

 

Toeslag op pakketten verstuurd rond de feestdagen.

Met ingang van dit jaar geldt er een toeslag van € 0,25 per pakket voor pakketten die worden verstuurd tijdens de ‘piekperiode’ (van 20 november t/m 31 december 2020). Klik hier voor meer informatie. 

 

1 Kommentar

Margriet Nienhuis

Beste Marije,
Van de week ontving ik bericht dat mijn bestelling ( 2 ringen) klaar was. Ik had geantwoord om het op te halen, maar misschien heeft dat bericht je niet bereikt. Vandaar dat ik het via deze weg ook nog even probeer. Ik zou het morgen (vrijdag) kunnen komen ophalen. Tijd maakt voor mij niet uit.
Groeten Margriet Nienhuis

Kommentar hinterlassen