Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.
EDELSTEEN VOOR ROUW EN VERLIES

EDELSTEEN VOOR ROUW EN VERLIES

Welke edelsteen pas bij jou?

Er zijn verschillende edelstenen die in periodes van rouw en verlies verzachting kunnen geven. Het dragen van een edelsteen sieraad kan helpen bij het verwerken van verdriet en het loslaten van emoties.

AMETHIST

Deze paarse edelsteen staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en kan helpen bij het loslaten van verdriet en het bevorderen van innerlijke rust. Biedt bescherming en een gevoel van veiligheid wat kan helpen om je emoties toe te laten. De steen ondersteunt je bij het omarmen van verdriet, waarbij het belangrijk is om te erkennen dat het goed is om te rouwen en je verdriet te ervaren. Het is juist een gezonde stap om bewust stil te staan bij je emoties en ze laten gaan, zodat je ze uiteindelijk een plek kunt geven.

ROZENKWARTS

Deze licht roze edelsteen is de steen van liefde en mededogen. Het kan troost en steun bieden tijdens rouwperiodes en helpen bij het helen van het hart. Het is een aangename en kalmerende steen die gebruikt kan worden voor heling en het bevorderen van loslaten.

AMAZONIET

Een mintgroene edelsteen die verzachtend werkt bij verschillende emoties en stemmingswisselingen, zoals boosheid en verdriet, vooral tijdens het rouwproces. Amazoniet helpt bij het verwerkingsproces en moedigt aan om vanuit het hart te handelen. Dit bevordert het vermogen om verdriet te accepteren en er openhartig over te praten, waardoor het een plek krijgt in je leven.

AMETHIST, ROZENKWARTS, AMAZONIET

Welke edelsteen pas bij jouw situatie?

Het is belangrijk om te overwegen welke steen het beste past bij jouw specifieke situatie. Als je bijvoorbeeld vaak huilt van verdriet of last hebt van spontane huilbuien, dan is amethist een geschikte optie. Als je te maken hebt met uiteenlopende emoties en intense stemmingswisselingen als gevolg van het rouwproces, dan is amazoniet een passende keuze. Als je je zowel fysiek als emotioneel onrustig voelt, dan kan rozenkwarts een goede optie zijn. Het belangrijkste is om de steen te kiezen die het beste aansluit bij jouw behoeften en gevoelens.

CONTACTFORMULIER

Die mit einem Sternchen (*) gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder.