Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Vrolijk Pasen

Pasen is het belangrijkste christelijke feest van het jaar. We vieren op deze dag dat Jesus Christus is herrezen uit zijn graf. Het is dus een feestelijke dag wat gevierd mag worden. Voor de meeste mensen staat deze dag in het teken van gezelligheid met familie en vrienden. Daar horen natuurlijk die overheerlijke, maar oh zo standaard chocolade paaseieren bij! Veel lekkerder en origineler zijn natuurlijk de paas cupcakes... Deze vanille cupcakes met een botercreme topping is niet te missen tijdens de paasdagen! 

Om deze dag nog iets feestelijker te maken geven we jullie de mogelijkheid om tot en met dinsdag 7 april 2015 met 10% korting te bestellen via de webshop van Zilver & Zoet. Gebruik hiervoor de code paasei15 en de korting wordt direct berekend bij het afrekenen. 

Vrolijk pasen!! Enjoy! 

Kommentar hinterlassen