Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Zilver & Zoet sieraden in Superior Magazine

In het maart nummer van Superior Magazine zijn de sieraden van Zilver & Zoet te zien. Superior is een internationaal, creatief mode en lifestyle magazine. Met hoogwaardige mode fotografie en exclusieve interviews wordt het magazine iedere maand digitaal uitgebracht.

Tijdens een high-end fotoshoot in Berlijn, onder leiding van styliste Julia Atitié, zijn verschillende items uit de collectie van Zilver & Zoet gefotografeerd. Hieronder twee screenshots van de fotoshoot. Zo is op de eerste pagina de bedel ring met kruis, de bolletjes stapel ring en de cirkel ring goed te zien aan de hand. Ook de infinity ketting is duidelijk zichtbaar op de tweede pagina. Op de derde pagina is het infinity armbandje en de bolletjes stapel ring gefotografeerd. Het gehele digitale magazine is online te lezen via deze link

Kommentar hinterlassen