Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Zoet

De cupcakes van Zilver & Zoet zijn geweldig voor elke gelegenheid. Of het gaat om een verjaardag, babyshower, jubileum, bruiloft of een kinderpartijtje, wij maken het voor je! Wij bieden deze zoete lekkernijen aan met de heerlijkste smaken, gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Kies je favoriete smaak of smaken en bestel eenvoudig online de lekkerste cupcakes bij Zilver & Zoet.

Staat jouw smaak er niet bij? Geen probleem natuurlijk, want het is ook mogelijk om bij Zilver & Zoet een op maat gemaakte bestelling te plaatsen. Alles kan in de gewenste kleur, stijl en smaak worden gemaakt! Ook is het mogelijk om een bepaald thema aan de cupcakes te geven. Denk aan het thema van jullie bruiloft of helemaal versierd naar het geslacht van de (aankomende) baby tijdens een babyshower of geboorte feest. 

Kijk ook op onze Facebook en Instagram pagina voor nog meer leuke ideeën of neem contact met ons op om je speciale wensen te bespreken.

Bedrijfsfeest of evenementen

Ook voor bedrijfsfeesten en evenementen zijn cupcakes de manier je feest helemaal af te maken. Of het nu gaat om een een etagere met cupcakes of een geheel verzorgde sweet table? Wij maken het voor je! De cupcakes kunnen worden voorzien van het logo van het bedrijf of worden toegespitst op een bepaald thema van de feest of bijeenkomst.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. De cupcakes kunnen eventueel ook worden bezorgd in een straal van 25 km vanuit Den Haag voor een meerprijs van €6,95.