Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Cupcakes op maat

De cupcakes van Zilver & Zoet zijn geweldig voor elke gelegenheid. Of het gaat om een verjaardag, babyshowerbedrijfsfeestjubileumhuwelijk of een kinderpartijtje, wij maken het voor je! Wij bieden deze zoete lekkernijen aan met de heerlijkste smaken, gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Kies je favoriete smaak en bestel snel en eenvoudig de lekkerste cupcakes bij Zilver & Zoet.

Staat jouw smaak er niet bij? Geen probleem natuurlijk, want het is ook mogelijk om bij ons een op maat gemaakte bestelling te plaatsen. Alles kan in de gewenste kleur, stijl en smaak worden gemaakt!

Hieronder staan een aantal op maat gemaakte cupcakes, maar kijk ook op onze Facebook of Instagram pagina voor nog meer leuke ideeën of neem contact met ons op om je speciale wensen te bespreken.

                   

 

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.