Trouwringen

Zilver & Zoet is een combinatie van zilveren sieraden en zoete gerechten. Voor bruiloften is dit natuurlijk de ultieme combinatie. Afgelopen jaren hebben we al veel bruidsparen mogen voorzien van onze producten tijdens de mooiste dag van hun leven, het huwelijk. Wij bieden niet alleen de heerlijke bruidscupcakes aan, maar ook steeds vaker worden de ringen van Zilver & Zoet gekozen als een verlovingsring en/ of trouwringen.

We merken dat de ouderwetse trouw tradities steeds meer vervagen in deze tijd. Het mag allemaal wat simpeler en moderner. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een zilveren trouwring in plaats van geel of wit goud. De edelsteen ringen die in de webshop worden aangeboden worden de laatste tijd heel veel ingezet als verlovingsring en trouwring. De gehamerde ringen worden weer veel gebruikt als trouwringen of als een symbolische ring van een relatie. Mannen komen over het algemeen uit op een simpele zilveren basis ring waarvan de opties oneindig zijn. Een matte afwerking maakt de ring wat grover en stoerder. Uiteraard zijn alle ringen ook in het goud mogelijk, maar dan ligt de prijs ook aanzienlijk hoger.

Met een gravure aan de binnenkant van de ring, worden de ringen extra bijzonder en persoonlijk. Voor het graveren werken we samen met het bedrijf Jewel Laser Solutions in Den Haag. Zij werken met een laser graveer apparaat wat het mogelijk maakt om de kleinste details haarscherp te laten graveren. Doordat het computer gestuurd wordt zijn alle lettertypes mogelijk.

Voor vragen en de mogelijkheden wat betreft verlovingsringen en trouwringen is het altijd mogelijk om even te mailen naar marije@zilverenzoet.nl.

Voor een offerte of vragen over de bruiloft cupcakes (eventueel in combinatie met een aansnijd taartje) kun je een mail sturen naar sanne@zilverenzoet.nl.

shoot trouwringen zilver & zoet Zilver & Zoet trouwringen set opaalZilver & Zoet trouwring opaalZilver & Zoet Trouwringen gehamerd mat

reacties (1 reactie)

17 May, 2018

Margot

Hoi,
Ik zou heel graag onze trouwingen bij jou willen bestellen. Maar moet eerst weten welke maat we hebben.
Ik wil namelijk zeker weten dat het goed gaat.
Kan ik ook via email een bestselling doen of even offerte aanvragen? Met maten van ring en wat er in gegraveerd moet worden?
Gr Margot

laat een bericht achter (alle velden verplicht)