Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Trouwringen

1 reactie

Zilver & Zoet is een combinatie van zilveren sieraden en zoete gerechten. Voor bruiloften is dit natuurlijk de ultieme combinatie. Afgelopen jaren hebben we al veel bruidsparen mogen voorzien van onze producten tijdens de mooiste dag van hun leven, het huwelijk. Wij bieden niet alleen de heerlijke bruidscupcakes aan, maar ook steeds vaker worden de ringen van Zilver & Zoet gekozen als een verlovingsring en/ of trouwringen.

We merken dat de ouderwetse trouw tradities steeds meer vervagen in deze tijd. Het mag allemaal wat simpeler en moderner. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een zilveren trouwring in plaats van geel of wit goud. De edelsteen ringen die in de webshop worden aangeboden worden de laatste tijd heel veel ingezet als verlovingsring en trouwring. De gehamerde ringen worden weer veel gebruikt als trouwringen of als een symbolische ring van een relatie. Mannen komen over het algemeen uit op een simpele zilveren basis ring waarvan de opties oneindig zijn. Een matte afwerking maakt de ring wat grover en stoerder. Uiteraard zijn alle ringen ook in het goud mogelijk, maar dan ligt de prijs ook aanzienlijk hoger.

Met een gravure aan de binnenkant van de ring, worden de ringen extra bijzonder en persoonlijk. Voor het graveren werken we samen met het bedrijf Jewel Laser Solutions in Den Haag. Zij werken met een laser graveer apparaat wat het mogelijk maakt om de kleinste details haarscherp te laten graveren. Doordat het computer gestuurd wordt zijn alle lettertypes mogelijk.

Voor vragen en de mogelijkheden wat betreft verlovingsringen en trouwringen is het altijd mogelijk om even te mailen naar marije@zilverenzoet.nl.

Voor een offerte of vragen over de trouw cupcakes (eventueel in combinatie met een aansnijd taartje) kun je een mail sturen naar sanne@zilverenzoet.nl.

1 reactie

Margot
Margot

05 17, 137

Hoi,
Ik zou heel graag onze trouwingen bij jou willen bestellen. Maar moet eerst weten welke maat we hebben.
Ik wil namelijk zeker weten dat het goed gaat.
Kan ik ook via email een bestselling doen of even offerte aanvragen? Met maten van ring en wat er in gegraveerd moet worden?
Gr Margot

laat een reactie achter


ook in Nieuws

Nieuwe sieraden online
Nieuwe sieraden online

1 reactie

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten en weer veel nieuwe sieraden gemaakt. Onder het menu "zilver" is een collectie "nieuw" te vinden met een overzicht van de laast toegevoegde producten.

lees het hele artikel →

Geen sieraden bestellingen tussen 12 en 22 feb
Geen sieraden bestellingen tussen 12 en 22 feb

Wegens persoonlijke omstandigheden worden vanaf 12 feb t/m 22 feb geen sieraden gemaakt en verstuurd. Vanaf 23 feb worden de bestellingen op volgorde van plaatsen in behandeling genomen. Sorry voor het ongemak!

lees het hele artikel →

Valentijnscadeau tips
Valentijnscadeau tips

Wil jij je Valentijn verrassen met een origineel valentijnscadeau? Bij Zilver & Zoet kun je een uniek en op maat gemaakt cadeau shoppen voor jouw allerleukste Valentijn. Hierbij een aantal cadeau tips...

lees het hele artikel →

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.