Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Contact

Zilver & Zoet is gevestigd in Den Haag en is enkel een webshop. Je kunt zelf kiezen of je de bestelling komt ophalen in Den Haag (woonadres) of dat je graag wilt dat wij het komen bezorgen tot maximaal 25 km vanuit Den Haag (cupcakes) of dat we het versturen met PostNL (sieraden). 

Lees hier meer over leveringen en betalingen. 

 

De sieraden van Zilver & Zoet zijn ook te koop bij andere verkooppunten dan alleen onze webshop. Klik hier voor het overzicht van de verschillende winkels.

Verkooppunten Zilver & Zoet 

 

Heb je vragen over één van onze producten van Zilver & Zoet of wil je een bestelling plaatsen? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

e-mail: info@zilverenzoet.nl
rekeningnummer: NL75 INGB 0006586522 (BIC INGBNL2A)
KVK nr: 61065331
BTW nr: NL.8541.89.701.B01    Maat bepalen

    Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

    Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.