Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling wordt gratis verzonden Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Babyshower & Sweet table

Ben je een feestje aan het plannen? Denk dan eens aan een sweet table; een tafel vol lekkers zoals cupcakes, mini cupcakes, koekjes en snoep. Vergeet hierbij ook niet de super leuke aankleding en items die tegenwoordig te verkrijgen zijn om de sweet table helemaal af te maken. Wij hebben zelf ook een mooi assortiment van etageres, snoeppotten, taartplateaus en schaaltjes.

Sweet tables zijn de ultieme eye-catchers voor bruiloften, babyshowers en andere feesten van ieder formaat. Omdat alles handgemaakt is, kan een sweet table geheel naar wens samengesteld worden. Het sluit dan perfect aan op het thema van de gelegenheid en met voor een ieder wat wils!

Zilver & Zoet heeft door de jaren heen al een tal van bruiloften, babyshowers en kraamfeesten mogen verzorgen van zoete lekkernijen of een volledige aangeklede sweet table. Hier onder een aantal foto's ter inspiratie. 

Ben je bezig met het organiseren van je bruiloft of een ander feestje zoals een babyshower of kraamfeest? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende offerte. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat alles op locatie komt en dat de sweet table mooi gepresenteerd wordt.