Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.
Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Babyshower & Sweet table

Ben je een feestje aan het plannen? Denk dan eens aan een sweet table; een tafel vol lekkers zoals cupcakes, mini cupcakes, koekjes en snoep. Vergeet hierbij ook niet de super leuke aankleding en items die tegenwoordig te verkrijgen zijn om de sweet table helemaal af te maken. Wij hebben zelf ook een mooi assortiment van etageres, snoeppotten, taartplateaus en schaaltjes.

Sweet tables zijn de ultieme eye-catchers voor bruiloften, babyshowers en andere feesten van ieder formaat. Omdat alles handgemaakt is, kan een sweet table geheel naar wens samengesteld worden. Het sluit dan perfect aan op het thema van de gelegenheid en met voor een ieder wat wils!

Zilver & Zoet heeft door de jaren heen al een tal van bruiloften, babyshowers en kraamfeesten mogen verzorgen van zoete lekkernijen of een volledige aangeklede sweet table. Hier onder een aantal foto's ter inspiratie. 

Ben je bezig met het organiseren van je bruiloft of een ander feestje zoals een babyshower of kraamfeest? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende offerte. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat alles op locatie komt en dat de sweet table mooi gepresenteerd wordt.