Sinterklaas

28 October, 2020 | 2 Commentaires


     
      Sinterklaas

Cadeautjes, gedichten en heel veel zoetigheid: het is bijna Sinterklaas! Het duurt nog maar een paar weken en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland. Ondanks dat het code oranje is in Spanje, verwachten we14 november de Sint en Pieten weer in Nederland. Vanwege het coronavirus mag er bij de intocht van Sinterklaas geen publiek aanwezig zijn. Het blijft dan ook geheim waar Sinterklaas het land binnenkomt. Maar uiteraard zal de stoomboot weer vol pakjes aankomen. Wil je zeker weten dat jouw pakje dit jaar in de zak van Sinterklaas zit, bestel dan je cadeautjes op tijd. 

Doordat we alle sieraden met de hand en op bestelling maken, hanteren we een gemiddelde levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Ook PostNL draait overuren om alle pakketjes op tijd te leveren. Dus vergeet niet je bestellingen voor de feestdagen tijdig te plaatsen. Wij pakken alle cadeautjes gratis in. Geef dit aan bij het uitchecken. 

Commentaires (2 Réponses)

08 May, 2021

Avargetag

buy cialis generic online[/url]

14 December, 2020

Avargetag

Buy Plavix Uk ZookpeapsFop [url=https://bansocialism.com/]cialis pills[/url] skerekeexy Buy Clonidine Online Overnight Delivery

Laisser un commentaire