Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Votre commande est qualifié pour la livraison gratuite Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Interview met Marije op ondernemerschap.nu

Interview met Marije op ondernemerschap.nu

Aniek vogel schreef voor ondernemerschap.nu een leuk interview met Marije als Girlboss van Zilver & Zoet. 

Marije Buren is 31 jaar en zij is de eigenaresse van www.zilverenzoet.nl, wil je weten hoe zij vanuit een hobby haar eigen bedrijf is gestart? Lees dan snel verder.

 Wat voor bedrijf heb je?

Ik heb mijn eigen webshop; www.zilverenzoet.nl, die ik samen met mijn zus run. Ik heb een cursus goudsmeden gedaan waardoor ik nu alle sieraden op maat maak. Mijn zus Sanne is verantwoordelijk voor het zoete gedeelte van het bedrijf. Beide werken we vanuit ons eigen huis. Sanne bakt alle cupcakes nog in haar vrije tijd naast haar huidige baan als communicatie manager. Zelf werk ik nu drie jaar full time voor Zilver & Zoet en ben ik dag in dag uit met het bedrijf bezig.

Lees het hele artikel hier...

Laissez un commentaire