Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Gefeliciteerd! Jouw bestelling wordt gratis verzonden Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Zilver

De sieraden in de webshop zijn allemaal voorbeelden, dus kunnen geheel naar eigen wens samengesteld worden. Marije werkt vanuit huis, gevestigd in Den Haag, als fulltime goudsmid. Alle sieraden worden op maat en op bestelling gemaakt van 925 sterling zilver materiaal (of van of 585/ 14K goud). 

Wil je een sieraad bestellen, maar weet je niet in welke maat. Kijk dat even op de pagina "maat bepalen". Hier staan handige hulpmiddelen op een rijtje om de juiste maat te bepalen. 

Wil je een sieraad met een edelsteen bestellen, kijk dan eerst even welke edelsteen het beste bij je past.

Het is ook mogelijk om een sieraad geheel op maat te laten maken. Bekijk een aantal voorbeelden hier. De prijzen zijn afhankelijk van het design, hoeveelheid materiaal en de eventuele edelsteen die verwerkt wordt in het sieraad. Alles kan naar eigen wens en maat gemaakt worden waardoor een uniek en persoonlijk sieraad ontstaat. Het is ook mogelijk om een oud sieraad in een nieuw jasje te gieten. Heb je een ander idee of een bepaalde wens, mail dan marije@zilverenzoet.nl en we kijken samen naar een passend eind resultaat.

Kijk ook op de Facebook en Instagram pagina voor nog meer voorbeelden en inspiratie.

Foto: Linda de Linda