Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling wordt gratis verzonden Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Bedrijven & evenementen

Bij Zilver & Zoet kunnen bedrijven en evenementenorganisaties op maat gemaakte cupcakes bestellen met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of merk. Deze gepersonaliseerde cupcakes zijn erg geschikt voor een opening, bedrijfsfeest, jubileum, het lanceren van een nieuw logo of bijvoorbeeld cupcakes als bedankje! Of het nu gaat om 24 of 500 cupcakes, wij maken ze allemaal even lekker en perfect! Wij maken de cupcakes uiteraard in de gewenste kleur, smaak en thema.

De tekst of logo kunnen (in kleur) gedrukt worden op witte chocolade of sugarsheet. Bekijk hieronder wat wij voor jouw bedrijf of evenementenorganisatie kunnen betekenen of neem contact met ons op. 

De cupcakes kunnen eventueel ook worden bezorgd in de omgeving van Den Haag voor een meerprijs van €6,50. Is de locatie verder weg? Dan zetten we in de offerte de bezorgkosten naar de betreffende locatie erbij. Ook hebben wij een etagere te huur voor een mooie presentatie.

Fort M winkel opening - mini cupcakes met logo
(juni 2018)

Yves en Van Asperen / start van de samenwerking - mini cupcakes vanille
(oktober 2016)

Mini cupcakes van bedrijfslogo

ROC Mondriaan / SKILLS Heroes - vanille cupcakes 

Nationale Politie - mini cupcakes chocolade

Cupcakes met logo Zilver en Zoet