Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling wordt gratis verzonden Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

ZWANGERSCHAP

ZWANGERSCHAP

Ik ben blij om te kunnen delen dat ik in de laatste fase van mijn zwangerschap ben. Het aftellen is begonnen! Van begin juni tot begin oktober zal daarom mijn beschikbaarheid voor werk beperkt zijn.

Gelukkig blijft Deborah één dag per week beschikbaar om bestellingen te verwerken, en zal ik aan het werk zijn waar mogelijk. De webshop blijft daarom open, maar de standaard levertijd van 10 werkdagen kan hierdoor niet worden gegarandeerd.

Assieraden, reparaties en op maat gemaakte sieraden neem ik pas weer aan vanaf oktober. Ook de workshops en afspraken in mijn atelier worden vanaf oktober weer ingepland.

Heb je een sieraad nodig voor een specifieke datum? Laat het van tevoren even weten, zodat ik kan inschatten wat haalbaar is. Voor meer informatie, mail naar info@zilverenzoet.nl.

♥ Liefs,

Marije

Laat een reactie achter