Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling wordt gratis verzonden Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

ZWANGERSCHAP LET OP!!! I.v.m. mijn zwangerschap kan het langer duren voordat bestellingen en reacties verwerkt worden. Klik hier voor meer informatie. Bedankt voor jullie begrip!

Zilver & Zoet in actie voor Pink Ribbon

Zilver & Zoet in actie voor Pink Ribbon

Meer dan 15 jaar geleden kreeg onze moeder de diagnose borstkanker. Gelukkig kreeg ze een borstbesparende operatie, maar de periode van de chemokuur en bestralingen heeft een grote impact gemaakt bij de hele familie. Doormiddel van de goede artsen en de juiste technologie kunnen we gerust terug kijken op deze periode, omdat onze moeder al weer jaren lang "schoon" door het leven gaat.

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Mede doordat we deze ziekte van heel dichtbij hebben meegemaakt willen we iets betekenen voor Pink Ribbon. Daarom hebben we een speciaal rozenkwarts armbandje met 925 zilveren lintje ontwikkelt. Van elk verkocht armbandje wordt €5,- gedoneerd aan Pink Ribbon. 

Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel: een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt.

Doe je ook mee? Bestel dan het Zilver & Zoet Pink Ribbon armbandje, of doneer direct via de actie pagina. Het armbandje is verkrijgbaar tot en met 15 november 2021.

 

 

 

 

Laat een reactie achter