Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

LEVEN! magazine

 

De nieuwe editie van het LEVEN! magazine is gelanceerd. Deze mooie uitgave is geheel opgebouwd rondom het thema trouwen. Van trouwlocaties en make-up specialist, tot unieke sieraden en bruidstaarten. Dit konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan, dus Zilver & Zoet heeft weer een mooi plekje in het magazine mogen veroveren. 

LEVEN! magazine is bij alle hotspots in en rondom Den Haag te verkrijgen. Een heerlijke glossy met de leukste ontdekkingen op gebied van (web)winkels, horeca en events. Met heel veel leuke en inspirerende interviews is dit een heerlijk magazine om even rustig voor te gaan zitten.

 

Zilver & Zoet item in LEVEN! nr. 33

"Zilver & Zoet is de passie van twee Haagse zussen die de mooiste sieraden en de heerlijkste lekkernijen maken. De handgemaakte ringen kunnen naar eigen wens gemaakt worden, zodat een uniek en persoonlijk sieraad voor jullie verloving of bruiloft ontstaat. Alles is mogelijk! Tip: de persoonlijk gemaakte kettingen, armbanden en/of oorbellen zijn een mooi aandenken voor de getuigen, bruidsmeisjes of jullie gasten. De zoete bruidstrend is één taart om aan te snijden voor het fotomoment en (mini) cupcakes voor de gasten. Natuurlijk kan het zoet geheel op maat gemaakt worden qua kleur, smaak, thema of met jullie trouwlogo. Je bestelt heel makkelijk via de webshop. Zilver & Zoet heeft dus alles in huis voor een onvergetelijke dag."

Klik hier voor de digitale versie van het LEVEN! magazine nummer 33. 

laat een reactie achter


ook in Nieuws

Nieuwe Oorbellen
Nieuwe Oorbellen

Op verzoek van velen hebben we de oorbellen collectie flink uitgebreid. Dus neem snel een kijkje op de pagina oorbellen.

lees het hele artikel →

HAPPY HALLOWEEN
HAPPY HALLOWEEN

Heel eng zijn deze halloween cupcakes niet, maar wel griezelig lekker. Trick or Treat!

lees het hele artikel →

Sweettable / kraamfeest
Sweettable / kraamfeest

Sweettable in thema "it's a girl" met cupcakes, chocolaatjes, spekjes en mini tompoezen. Aangekleed met roze ballonnen, bloemen, servetten en waaiers.

lees het hele artikel →

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.