Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Interview met Marije op ondernemerschap.nu

Aniek vogel schreef voor ondernemerschap.nu een leuk interview met Marije als Girlboss van Zilver & Zoet. 

Marije Buren is 31 jaar en zij is de eigenaresse van www.zilverenzoet.nl, wil je weten hoe zij vanuit een hobby haar eigen bedrijf is gestart? Lees dan snel verder.

 Wat voor bedrijf heb je?

Ik heb mijn eigen webshop; www.zilverenzoet.nl, die ik samen met mijn zus run. Ik heb een cursus goudsmeden gedaan waardoor ik nu alle sieraden op maat maak. Mijn zus Sanne is verantwoordelijk voor het zoete gedeelte van het bedrijf. Beide werken we vanuit ons eigen huis. Sanne bakt alle cupcakes nog in haar vrije tijd naast haar huidige baan als communicatie manager. Zelf werk ik nu drie jaar full time voor Zilver & Zoet en ben ik dag in dag uit met het bedrijf bezig.

Lees het hele artikel hier...

laat een reactie achter


ook in Nieuws

Trouwringen
Trouwringen

1 reactie

De ringen van Zilver & Zoet worden steeds vaker gekozen als een verlovingsring en/ of trouwringen. Met een gravure aan de binnenkant van de ring, worden de ringen extra bijzonder en persoonlijk.

lees het hele artikel →

Nieuwe sieraden online
Nieuwe sieraden online

1 reactie

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten en weer veel nieuwe sieraden gemaakt. Onder het menu "zilver" is een collectie "nieuw" te vinden met een overzicht van de laast toegevoegde producten.

lees het hele artikel →

Geen sieraden bestellingen tussen 12 en 22 feb
Geen sieraden bestellingen tussen 12 en 22 feb

Wegens persoonlijke omstandigheden worden vanaf 12 feb t/m 22 feb geen sieraden gemaakt en verstuurd. Vanaf 23 feb worden de bestellingen op volgorde van plaatsen in behandeling genomen. Sorry voor het ongemak!

lees het hele artikel →

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.