Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Bruiloft Cupcakes

Ook voor een bruiloft zijn cupcakes ideaal voor een onvergetelijke dag en weer eens iets anders dan een traditionele bruidstaart. Afgelopen zaterdag 9 mei 2015 was Zilver & Zoet in de gelegenheid om de cupcakes te verzorgen voor een bruiloft op het strand bij Beachclub People in Kijkduin.

Het thema van de bruiloft was "beach". Dus ook de cupcakes waren geheel in strand stijl opgemaakt. Door middel van handgemaakte schelpjes van fondant kregen de cupcakes een leuke beachy look. Dit helemaal naar wens van het bruidspaar.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van bruidscupcakes verwijzen we je naar de pagina "bruiloft". 

laat een reactie achter


ook in Nieuws

Trouwringen
Trouwringen

1 reactie

De ringen van Zilver & Zoet worden steeds vaker gekozen als een verlovingsring en/ of trouwringen. Met een gravure aan de binnenkant van de ring, worden de ringen extra bijzonder en persoonlijk.

lees het hele artikel →

Nieuwe sieraden online
Nieuwe sieraden online

1 reactie

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten en weer veel nieuwe sieraden gemaakt. Onder het menu "zilver" is een collectie "nieuw" te vinden met een overzicht van de laast toegevoegde producten.

lees het hele artikel →

Geen sieraden bestellingen tussen 12 en 22 feb
Geen sieraden bestellingen tussen 12 en 22 feb

Wegens persoonlijke omstandigheden worden vanaf 12 feb t/m 22 feb geen sieraden gemaakt en verstuurd. Vanaf 23 feb worden de bestellingen op volgorde van plaatsen in behandeling genomen. Sorry voor het ongemak!

lees het hele artikel →

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.