Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Vrolijk Pasen

Pasen is het belangrijkste christelijke feest van het jaar. We vieren op deze dag dat Jesus Christus is herrezen uit zijn graf. Het is dus een feestelijke dag wat gevierd mag worden. Voor de meeste mensen staat deze dag in het teken van gezelligheid met familie en vrienden. Daar horen natuurlijk die overheerlijke, maar oh zo standaard chocolade paaseieren bij! Veel lekkerder en origineler zijn natuurlijk de paas cupcakes... Deze vanille cupcakes met een botercreme topping is niet te missen tijdens de paasdagen! 

Om deze dag nog iets feestelijker te maken geven we jullie de mogelijkheid om tot en met dinsdag 7 april 2015 met 10% korting te bestellen via de webshop van Zilver & Zoet. Gebruik hiervoor de code paasei15 en de korting wordt direct berekend bij het afrekenen. 

Vrolijk pasen!! Enjoy! 

laat een reactie achter


ook in Nieuws

Geen sieraden bestellingen tussen 11 en 20 feb

Wegens persoonlijke omstandigheden worden vanaf 11 feb t/m 20 feb geen sieraden gemaakt en verstuurd. Vanaf 21 feb worden de bestellingen op volgorde van plaatsen in behandeling genomen. Sorry voor het ongemak!

lees het hele artikel →

Valentijnscadeau tips
Valentijnscadeau tips

Wil jij je Valentijn verrassen met een origineel valentijnscadeau? Bij Zilver & Zoet kun je een uniek en op maat gemaakt cadeau shoppen voor jouw allerleukste Valentijn. Hierbij een aantal cadeau tips...

lees het hele artikel →

Kerst cadeauverpakking
Kerst cadeauverpakking

In de maand december worden alle sieraden gratis feestelijk verpakt in kerst thema.

lees het hele artikel →

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.