Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Home Made Market wintereditie

We staan dit jaar ook op de wintereditie van de Home Made Market op zondag 14 december 2014 in het Hofkwartier in Den Haag: De Prinsestraat, Torenstraat en het Kerkplein. Waar we precies staan, laten we jullie nog weten! Schrijf het alvast in je agenda want we zullen jullie verassen met heerlijk winterse cupcakes, maar natuurlijk is dit ook de perfecte plek om je unieke kerstcadeautjes te kopen!

Dus kom gezellig langs, meld je aan op Facebook en nodig je vrienden uit! 

Tot 14 december!

laat een reactie achter


ook in Nieuws

Nieuwe Oorbellen
Nieuwe Oorbellen

Op verzoek van velen hebben we de oorbellen collectie flink uitgebreid. Dus neem snel een kijkje op de pagina oorbellen.

lees het hele artikel →

HAPPY HALLOWEEN
HAPPY HALLOWEEN

Heel eng zijn deze halloween cupcakes niet, maar wel griezelig lekker. Trick or Treat!

lees het hele artikel →

Sweettable / kraamfeest
Sweettable / kraamfeest

Sweettable in thema "it's a girl" met cupcakes, chocolaatjes, spekjes en mini tompoezen. Aangekleed met roze ballonnen, bloemen, servetten en waaiers.

lees het hele artikel →

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.