ZILVER & ZOET IS HET BEDRIJF VAN TWEE ZUSSEN

Sanne en Marije Buren zijn zussen, geboren en getogen in Den Haag en sinds 2014 ook zakenpartners van Zilver & Zoet. 

Zilver & Zoet is het bedrijf van twee zussen

Wij, Sanne en Marije Buren, zijn twee zussen die geboren en getogen zijn in Den Haag en zijn sinds 2014 ook zakenpartners van Zilver & Zoet.  

Marije

Ik (Marije, links) ben in 2010 gestart met een cursus goudsmeden. Hier heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Sindsdien maak ik graag de mooiste handgemaakte sieraden voor jullie, zoals kettingenringen, armbanden & oorbellen. In het menu bij ‘zilver’ vind je de collectie zilveren sieraden. Naast deze collectie is er nog meer mogelijk want ik kan sieraden op maat maken voor je. Hierdoor ontstaat er een uniek en persoonlijk sieraad. Het is ook mogelijk om een oud sieraad in een nieuw jasje te gieten. Ik werk als fulltime goudsmid vanuit huis in Den Haag. Neem direct contact met me op voor meer informatie en de mogelijkheden (marije@zilverenzoet.nl).

Sanne

De andere helft ben ik (Sanne, rechts). Ik kan mijn creativiteit kwijt in het maken van allerlei lekkernijen zoals cupcakes. In mijn eigen keuken zijn al veel recepten uitgeprobeerd en getest door familie en vrienden. Cupcakes zijn echter niet alles wat ik voor jullie kan maken. Bij producten zie je ook heerlijke mini cupcakes en suikervrije snacks en taarten. Dit assortiment zorgt ervoor dat er voor elke gelegenheid wat lekkers gemaakt kan worden dus neem snel contact met me op! De cupcakes kunnen eventueel ook worden bezorgd in een straal van 25 km vanuit Den Haag voor een meerprijs van €6,50. 

♡ Sanne & Marije   

 Portret Renske Derkx

Portret by Renske Derkx