Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Besteed €85 voor gratis verzending binnen Nederland.

Widerrufsrecht

Zoals vermeld in de disclaimer, is het niet mogelijk om op maat gemaakte sieraden te ruilen en/of retourneren. Voor verzending van een op maat gemaakt sieraad zal een waarheidsgetrouwe afbeeldingen worden getoond aan koper. Wanneer koper nog niet volledig tevreden is, zullen er aanpassingen door verkoper worden gedaan. Koper stemt er uitdrukkelijk mee in dat hij hierdoor afstand doet van het recht gebruik te maken van bedenktijd en het recht de overeenkomst te herroepen vanaf het moment dat het product is verzonden. Ook de cupcakes kunnen niet worden geretourneerd wegens de beperkte houdbaarheid.
In geval van standaard producten die worden aangeboden in de webshop kan het product binnen 14 dagen retour worden gestuurd op kosten van de koper. Partijen zullen in overleg treden voor een oplossing (aanpassing). Om een retour aan te melden kun je een mail sturen naar info@zilverenzoet.nl.
De koper dient tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts worden geïnspecteerd zoals dat in een winkel toegestaan zou zijn.
Waardevermindering van het product door omgang in strijd met het in lid 3 genoemde komt voor rekening van de koper.