Gratis levering binnen Nederland op alle sieraden bestellingen vanaf €85,-

Zilver & Zoet met een goud randje

Bij de naam Zilver & Zoet denk je natuurlijk niet zo snel aan een goud sierraad, maar in principe kan de hele collectie zilveren sieraden ook ik het goud gemaakt worden. De techniek is hetzelfde alleen de goud prijs ligt een stuk hoger dan bij het zilver materiaal. Dus heb je iets leuks gezien in de webshop, maar draag je altijd het liefste gouden sieraden in plaats van zilveren, dan is dat dus ook mogelijk. Bij het infinity armbandje is een goed voorbeeld te zien van zilver naar goud. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden kun je vrijblijvend een mail sturen naar marije@zilverenzoet.nl

laat een reactie achter


ook in Nieuws

Geen sieraden bestellingen tussen 11 en 20 feb

Wegens persoonlijke omstandigheden worden vanaf 11 feb t/m 20 feb geen sieraden gemaakt en verstuurd. Vanaf 21 feb worden de bestellingen op volgorde van plaatsen in behandeling genomen. Sorry voor het ongemak!

lees het hele artikel →

Valentijnscadeau tips
Valentijnscadeau tips

Wil jij je Valentijn verrassen met een origineel valentijnscadeau? Bij Zilver & Zoet kun je een uniek en op maat gemaakt cadeau shoppen voor jouw allerleukste Valentijn. Hierbij een aantal cadeau tips...

lees het hele artikel →

Kerst cadeauverpakking
Kerst cadeauverpakking

In de maand december worden alle sieraden gratis feestelijk verpakt in kerst thema.

lees het hele artikel →

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.