Zilver & Zoet met een goud randje

Bij de naam Zilver & Zoet denk je natuurlijk niet zo snel aan een goud sierraad, maar in principe kan de hele collectie zilveren sieraden ook ik het goud gemaakt worden. De techniek is hetzelfde alleen de goud prijs ligt een stuk hoger dan bij het zilver materiaal. Dus heb je iets leuks gezien in de webshop, maar draag je altijd het liefste gouden sieraden in plaats van zilveren, dan is dat dus ook mogelijk. Bij het infinity armbandje is een goed voorbeeld te zien van zilver naar goud. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden kun je vrijblijvend een mail sturen naar marije@zilverenzoet.nl

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.