Vrolijk Pasen

Pasen is het belangrijkste christelijke feest van het jaar. We vieren op deze dag dat Jesus Christus is herrezen uit zijn graf. Het is dus een feestelijke dag wat gevierd mag worden. Voor de meeste mensen staat deze dag in het teken van gezelligheid met familie en vrienden. Daar horen natuurlijk die overheerlijke, maar oh zo standaard chocolade paaseieren bij! Veel lekkerder en origineler zijn natuurlijk de paas cupcakes... Deze vanille cupcakes met een botercreme topping is niet te missen tijdens de paasdagen! 

Om deze dag nog iets feestelijker te maken geven we jullie de mogelijkheid om tot en met dinsdag 7 april 2015 met 10% korting te bestellen via de webshop van Zilver & Zoet. Gebruik hiervoor de code paasei15 en de korting wordt direct berekend bij het afrekenen. 

Vrolijk pasen!! Enjoy! 

Maat bepalen

Het blijft altijd lastig om de juiste maat te bepalen voor je sieraad. Daarom hebben we een paar handige hulpmiddelen op een rijtje gezet om de maat te bepalen voor je ring, armband of ketting. Kijk dus even op de volgende pagina's:

Naast de standaard maten in de webshop is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Omdat we alles op maat maken, kan elk sieraad eenvoudig worden aangepast naar je eigen maat. Geef dan de gewenste maat aan in het opmerkingsveld bij het uitchecken.